Voor bedrijven

Installatie

Sanitair

Kwalitatief sanitair is ontzettend belangrijk voor onze gezondheid en hygiëne. Goede sanitaire voorzieningen in huis, op het werk en in openbare ruimtes dragen bij aan het voorkomen van virussen en bacteriën. Zorg daarom altijd voor schoon sanitair en laat op tijd versleten onderdelen vervangen om problemen te voorkomen.

Balansventilatie

Balansventilatie is onmisbaar voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Door middel van een balansventilatiesysteem wordt de lucht op een efficiënte manier ververst en wordt warmte teruggewonnen en hergebruikt. Zo bespaar je energie en verbeter je de luchtkwaliteit in de werkomgeving.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame oplossing voor het verwarmen van de werkomgeving. Het zorgt voor een lagere energierekening, vermindert CO2-uitstoot en is ook nog eens onderhoudsarm. Kies voor een warmtepomp voor het comfort en de voordelen die het biedt.

Verwarming

CV ketels en vloerverwarming zijn twee belangrijke elementen van een modern verwarmingssysteem. Door middel van een CV ketel wordt water verwarmd dat vervolgens door de vloerverwarming wordt gepompt. Dit zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverspreiding in huis. Het is dan ook aan te raden om bij het kiezen van een verwarmingssysteem te kijken naar de mogelijkheid van een combinatie van CV ketels en vloerverwarming.

Water af - en toevoersystemen

Het correct leggen van waterleidingen is van vitaal belang om de stabiliteit en betrouwbaarheid van het watersysteem te garanderen. Onjuiste installatie kan leiden tot lekken, schade aan eigendommen en zelfs gezondheidsproblemen. Zorg ervoor dat u uw waterleidingen altijd laat leggen door een professional zoals Post Installatie.

Renovatie

Sanitaire voorzieningen

Onze professionele loodgieters hebben ruime expertise in het renoveren van sanitair voor bedrijven. Wij zorgen voor een efficiënte aanpak en een duurzame oplossing, om zo uw bedrijfsprocessen niet te verstoren. Niet alleen verzorgen wij de zaken rondom installatie, maar wij beschikken ook over een breed netwerk aan professionals met verschillende expertises. Zo regelen wij alles van A tot Z en hoeft u alleen uw wensen of voorkeuren door te geven. 

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!.