Voor thuis

Installatie

Water af- en toevoer

Waterleidingen behoren met precisie en zorg gelegd te worden. Onze service omvat het identificeren en oplossen van lekkages, evenals het aansluiten op bestaande sanitairsystemen.

Sanitair

Wij verzorgen professionele installatie van complete badkamers en toiletten.. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en snelle plaatsing. 

Kokend water kranen

Een kokend water kraan maakt het bereiden van thee, koffie en gerechten veel gemakkelijker en sneller. Geen wachttijd meer tot het water kookt, maar direct kokend water uit de kraan. 

CV ketels

Ons team is gespecialiseerd in professionele installatie van hoogwaardige CV ketels. Ook kunt u op ons rekenen qua onderhoud van uw ketel.

Warmtepompen

Wij bieden professionele installatie van warmtepompen. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte en veilige installatie, waardoor uw huis optimaal verwarmd wordt met duurzame energie.

Elektra

Het is essentieel dat elektra goed wordt aangelegd om gevaarlijke situaties te voorkomen en de veiligheid van u en uw huis te garanderen. Zorg dat u altijd een professional zoals Post Installatie inschakelt voor elektra-installaties.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een schoner milieu. Daarnaast verhoogt u de waarde van uw woning. Ook zijn zonnepanelen onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. Investeer in groene energie met zonnepanelen voor uw woning!

Vloerverwarming

Vloerverwarming brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt voor een constante en gelijkmatige warmteverdeling, bespaart energie en ruimte, en vermindert stofcirculatie en vochtigheid. Daarnaast kan het zorgen voor verhoogd comfort en waarde van je woning.

Laadpalen

Met een laadpaal aan huis kunt u gemakkelijk uw elektrische auto opladen zonder naar een openbare laadpaal te hoeven zoeken. Dit bespaart tijd en verhoogt het gemak, waardoor het een slimme investering is voor elke EV-eigenaar.

Renovatie

Badkamer

Post Installatie is gespecialiseerd in het verzorgen van badkamer renovaties. Wij bieden topkwaliteit diensten, van inspiratie tot en met de installatie. Laat onze experts uw droombadkamer werkelijkheid maken.

Woonhuis elektra & water

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete elektra- en wateroplossingen. Wij richten ons specifiek op de veiligheid en praktische inzetbaarheid om ervoor te zorgen dat u altijd voorzien bent van de beste service.

Woonhuis compleet

Dankzij ons brede netwerk aan professionals zijn wij in staat om uw complete woonhuis renovatie van A tot Z te regelen. Om de beste resultaten te behalen werken wij samen met diverse partnerbedrijven zoals Schakel In en De Wit Tegelwerken. Samen staan we sterker en kunnen we uw renovatie project van begin tot eind perfect afronden.